Copy, Print, Scan

SELF SERVICE

er staan verschillende toestel ter beschikking voor het maken van kopieën. Dit kan van A4 tot A3 in wit zwart of in kleur.

Tip: zorg dat alle nieten verwijderd zijn en de originelen mooi vlak aangeleverd worden.

 

PRINTEN VIA PC

er staan 4 computers ter beschikking om vanaf mail, usb af te drukken. Gelieve uw bestanden in pdf of jpg aan te leveren.

Via open office kan u zelf documenten opmaken.

 

PRINTEN VIA SMARTPHONE

u kan op een eenvoudige manier vanaf uw smartphone printen, de vereiste is wel dat u een basiskennis heeft van uw smartphone. De werkwijze om af te drukken hangt uit in de winkel.

 

GRATIS AFDRUKKEN MET ZEROCOPY

studenten kunnen gratis bij ons afdrukken via zerocopy. Voor de werkwijze verwijzen wij u naar de website www.zerocopy.be

Awesome Image
 
 
 

Grotere werken worden door ons uitgevoerd.

Door ons uitgevoerde werken:

- Boekjes

Boekjes bedrukken kan in verschillende formaten en papiersoorten. Toepassingen : catalogus, clubblad, magazine of brochure.
Dit kan op een zeer eenvoudige manier als booklet (geplooid en geniet) tot het inbinden met ringen of gelijmd met een transparante kaft.

- Afdrukken van grote oplages

- Afdrukken op zwaarder papier (visitekaarten, uitnodigingen,... )

 

Scannen

Scannen of digitaliseren van jouw documenten of plannen.
Wij scannen van A4 tot A0. dwz dat wij bouwplannen, foto's of documenten in kleur of wit/zwart kunnen inlezen in pdf, tif of jpg. (dit kan op usb of via mail)

 

Eindwerken

Onze werkwijze:
- Het aan te leveren werk in PDF aanleveren (Word en Office bestanden kunnen niet op onze pc's omgezet worden naar PDF!) Wij drukken alleen af in PDF omdat in Word teksten kunnen verspringen. U kan dit opslaan als PDF door in Word te kiezen voor "opslaan als" en PDF te selecteren.
- Wij overlopen samen visueel het werk of dit qua opmaak kan afgedrukt worden
- Wij maken een prijs
- Wij spreken af wanneer het werk klaar is
De prijzen hangen af van het aantal kopiëen, de kleuren en de wit/zwart afdrukken worden apart aangerekend. Wij binden in met ringen of lijm (zwarte rug).