Hoe prints aanleveren

Om veel problemen te vermijden, o.a. met fonts en opmaak printen wij vanaf pdf files.

U kan een pdf file aanmaken door middel van uw bestand in bv word als pdf op te slaan.

U kan bij www.primopdf.com een gratis programma downloaden. Er wordt dan een virtuele printer geïnstalleerd. Dit betekent dat wanneer u een bestand wil afdrukken, u dit programma kan selecteren in de keuzelijst met printers. Als u dit als printer kiest, wordt een pdf-bestand aangemaakt. U kan dan bij het afdrukken kiezen welke kwaliteit u wenst. Selecteer dan de PRINT - kwaliteit.

Dit bestand kan u mailen naar copysprint@mail.com ofwel op een data drager (USB) zetten. U kan dan vanaf onze computer inloggen op dit mailadres en uw bestanden afdrukken

Self Service

Kopieren en scannen : er zijn verschillende toestellen die ter beschikking staan om zelf je dokumenten te kopiëren of te scannen

 

Printen vanaf PC

Wij hebben een viertal computers ter beschikking, hier kan u tegen een vergoeding, vanaf mail of usb of "whatsapp web" de bestanden afdrukken. De pc's zijn voorzien van open office, zodat u zelf uw teksten kan aanmaken. (Kennis van pc is een vereiste.)

 


Tips

Plaats alles in 1 bestand of document , dit bespaart u tijd. Voor het maken van booklets (boekjes met in het midden nietjes) maakt u uw boekje op, in het door u gewenste formaat. Het maakt niet uit of dit A4 of A5 is. Zet ook alle pagina's gewoon achter mekaar. Denk er ook aan dat uw boekje een veelvoud van 4 pagina's bevat.